Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pms

Faller handlöst
    utför
          nerför
och jag kan inte hur jag än klänger och klamrar.

Hålla mig kvar.




Fri vers av Jenny Jumper
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-11-01 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jumper