Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din makt över mig

Svindlande
så föränderlig.
Skrämmande att jag inte
kan mota dig i dörren.Du går bara rakt in
över
      under
              och förbi in i mig.

Ett öga blinkade och så var jag förlorad.




Fri vers av Jenny Jumper
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-11-01 11:01



Bookmark and Share


  stella
Ibland är det enkla det bästa. Fyrkant läser jag som pang!
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jumper