Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

endast för kvinnor

Olikformade, nästintill svårbegripliga
för en person utan insikt.
Inslaget i starka färger liksom för att kompensera
det vita, nära genomskinnliga inuti.

Omsorgsfullt paketerade
som det där allra längst in borde döljas
luddigt, ulligt och liksom lent.

En funktionell molnbit till din tjänst




Fri vers av Jenny Jumper
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-01 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jumper