Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig vid liv

Regntunga andetag
väsande efter luft.
Jag flämtar för att
kunna andas in bränsle till min enorma
kärlekskatalysator.
Hasande venarbete för att blod ska flyta.

Strila runt i hjärtat.




Fri vers av Jenny Jumper
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-11-01 11:02



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
flåt.. något fel på min inloggning, eller mina ögon, men jag ser fyrkanter.. så bortse från dom i min kommentar.. bra dikt hur som helst..
2006-11-01

  Christer Eriksson
den här var bra, gillade slutet.. men fyrkanterna ska bort..
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jumper