Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnesro



Om man skulle föreställa sig innan
allt man ska besegra.
Andnöd
rymdoändlig smärta.
Havsavgrund rakt ner i mörkret.
Förbannade jävla svidande
hugg i hjärtat.


Men bakom mörkret finns ljuset
och nedanför smärtan bor lyckan.
Så snett uppåt bakom stjärnorna bor hat
men också all kärlek.

Varma innerliga mjuka kärlek.
Vår alldeles egna
hemliga oändliga berusning.


Där varje beröring är belagd
med tysta ord och
varje önskan är en förlåtelse
för det som varit.

Förlåt, förlåta, förlåten.
Vi lär oss livets snirkliga tillskruvade
kringelikrokväg tillsammans.
Låt oss alltid tala sanning. Ögon kan ljuga,
hjärtat kan inte hålla tyst.

 Tala till mig. Tala om allt.

Sinnesro är överreklamerat.




Fri vers av Jenny Jumper
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-11-01 11:02



Bookmark and Share


  Mackan
Kreativ och bra dikt!
Vackra ord du använder.
Vad betyder kvadraterna eller är jag obegåvad??
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jumper