Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love baby



Sprakande stjärnglimt.
Månljussken snett bakom din kind.

Skuggan faller över

varje anletsdrag som är du.




Fri vers av Jenny Jumper
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-01 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jumper