Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farmor min nära

Otaliga outtalade besvikelser
finns skrivna i ditt ansikte.
Nedtecknade i varje fåra
på din kind.

Dina ögon
skvallrar ständigt
om lidandet men också all
jävlar anamma.

Skrattet överraskar mig
rullar och väller
framåt.

Rörelsen lättar upp varje
känsloknut och jag kan
inte låta bli att tänka
att just detta är din räddning.

Skratten med mig.




Fri vers av Jenny Jumper
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-11-01 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jumper