Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill ge dig mer

Blicken neråt med öppet hjärta
aldrig har du varit vackrare
och jag mer stängd

autopiloten har klippbiljett i november
och min robotliknande kärlek
når inte ens upp till marknivå






Fri vers av Jenny Jumper
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-11-01 11:11



Bookmark and Share


  P.J
Jag har suttit ganska länge nu och försökt komma på en värdig kommentar till denna dikt. Men det går inte.
Orden rör mig, budskapet tar ont och jag förstår precis vad du menar.
Jättefint ordval, och jättefint upplagt.
Du har fått något sårbart och känsligt att se vackert ut.

Tack.
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jumper