Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När jag en dag slutredovisar projektet
i en självvärdering av hur väl jag följt arbetsplanen,
som mest är en samling åtgärder eller lösryckta mål,
då!,
ska jag bajsa på byråkraterna som stör livet för oss,
medborgare.




Fri vers av Janjohan
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-11-01 16:46



Bookmark and Share


    ettolrahC
Big Ups!
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan