Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så enkelt men så svårt...

Grubblar och funderar...
för mycket tror jag
över det som var, över vad som kunde varit
över vad jag vill.. hur vet man vad man vill?
Vet man det? Jag tror jag vet.
Det är svårt,
Jo jag vet vad jag vill, jag vet precis vad jag vill
men det är för svårt..
eller egentligen är det enkelt.
Men det går ju inte..




Övriga genrer av Jennie1127
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-11-02 00:41



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Ja, precis så där kan man tänka!
2006-11-20

    eva m h
Oj vad de kan snurra därinne i huvudet. Tankarna. Ibland är det bra med tankesmedja , ibland är det bra att bara kasta sig ut i livet. För att se hur det går!
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127