Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev inte en dikt, jag skrev en bild som är inristat i mitt hjärta


En kort promenad under en svart himmel

Vi gick på en väg
du och jag
men inte hand i hand
som jag brukar se

Endast i mina drömmar där du och jag har huvudrollen

Du pratade och berättade
jag gick bredvid och lyssnade
En flicka och en pojke
Bundna av vänskapsband

Men en smärtfull kärlek har lagt ett nät över flickan

Båda våra hjärtan blöder
ditt över en flicka
mitt över en trasig familj
vi vet att det inte går att laga

Men våra trasiga hjärtan slås ihop och blir nästan helt

Det var en kväll
En vinternatt
Med en himmel svart
och prydd med stjärnor

Och våra osynliga tårar frös till is och blandades med snön
som knarrade under våra fötter för varje steg vi tog




Fri vers av Tears and Blood
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-11-02 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tears and Blood