Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag säger att jag är hjärntvättad vad säger du då?

 

 

ÄH!

det var ju det jag misstänkte

psykologen säger att jag är hjärntvättad

 

don\'t worry, you FUCKING people, jag gör min tvätt själv nu




Fri vers av volatile
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-02 12:12



Bookmark and Share


  Christian_H
Du är bra på att förmedla dina tankar så att jag blir galen av avund. Du skriver som jag kan tänka ibland. Gillar det mycket.
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile