Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela på vårens strängar

 

Det är höst i almanackan

ändå sjunger fåglarna,

                 högt från träden,

                             kristallkvittrande

om en annan årstid

en ljusgrönt förgången

 

då smältvattnet blänkte himmelsblått i rännstenen,

lekungarna i lyckodiken

                                alltjämt lekte

och tusende tussilagon lyste

                               solgult in i framtiden




Fri vers av Regina E
Läst 737 gånger
Publicerad 2006-11-02 14:16



Bookmark and Share


    NoMi F
Härlig positiv dikt
Förmedlar glädje och hopp
2006-11-07

  Lena K Nilsson VIP
Får mig att längta till våren ...redan!
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan