Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppna ögonen!

vad du än gör



av:
stål eller styrka



var du




och;
förändra dig aldrig




Övriga genrer av Sebastian VIP
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-11-02 14:32



Bookmark and Share


  AndersN
Metaforen för styrka är ofta stål, att då använda båda begreppen känns övertydligt. För övrigt är det kort, rakt och bra
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet