Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kasta allt

alla sår kan blöda
alla våndor kan brinna
men ditt första kärlekssår är alltid det djupaste

alla broar kan rasa
alla band kan ryckas
och även det starkaste kan klippas

allt du gör i detta livet
allt du ser i dina dagar
ristas i ditt hjärta och kan rivas upp när som helst








ibland känns det inte värt besväret




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 701 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-02 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet