Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brödets död

brödets död
var den dödes bröd
signalen ljöd
och signalen löd
att den röda död
det var dödens bröd
och trots massdöd
var det hungersnöd
och signalen löd
att den röda glöd
hade dödens stöd
den var rosenröd
i ett överflöd
och signalen ljöd
det var överflöd
utav dödens bröd
det var den dödes bröd




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 527 gånger
Publicerad 2009-04-20 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet