Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två verser som separat kan läsas nerifrån och upp.


Vakar? Vaktar? Vaktar, vakar.

1.

Vakar, vaktar,
var travar Katta?
Tar krav rakt,
var vaktar takt?

Takt vaktar var?
Rakt krav tar.
Katta travar ,
var vaktar vakar?



2.

Var vaktar vakar?
Katta travar.
Rakt krav tar.
Takt vaktar var?

Var vaktar takt?
Tar krav rakt?
Var travar Katta?
Vakar? Vaktar?




Bunden vers av Sebastian VIP
Läst 394 gånger
Publicerad 2010-07-01 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet