Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla dina hemligheter, som jag märkt att du har, men du säger skitsamma

hon har den hemma
en röd med ett lock
den står skymd, nästan kamoflerad
en låda
där hon förvarar alla sina hemligheter
skyddade och långt från min vetskap

men om jag vet
så är det ju ingen hemlighet?

nä, det är bara spekulationer
jag bara funderar vart du har dom
för jag vet att dom finns

äh, det är bara spekulationer
och jag får fler, om du ler
sådär mystiskt

men resten, är i dunkel
för dig, inte mig



för jag lägger på mitt egna lock




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 610 gånger
Publicerad 2007-02-22 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet