Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

botemedel etanol: brinn på bål!

vilket slöseri, vilket
jävla slöseri med
mänskligt liv
inte bara
krig
jag
menar
mer tristess
och botemedlet etanol

det borde brinna på
ett bål
och den som
rör tändvätskan
har kanske uppnått sitt mål
om det är att
slösa bort
att slösa
bort sitt mänskliga liv

då tar jag hellre
en kniv
genom mitt
\"det blir vad man gör det till\"-hjärta
låter det smärta
för då är livet inget värt

om man bara ska slösa
om man inte håller livet kärt




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 758 gånger
Publicerad 2007-02-07 22:55



Bookmark and Share


  fridele
jätte bra! jag gillade \"det blir vad man gör det till\"-hjärta :)
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet