Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOM HIT

Ser du allt
Som det är nu
Där e det kallt
Men jag och du
Kommer alltid vara enade
Skiter i om vi blir försenade
I denna saknadsdikt
Men känner ingen plikt
Bara konflikt
Mellan tid och rum
Låt mig tala innan jag blir stum
Låt mig höra innan jag blir döv
Faller till marken som ett löv
Låt mig känna innan jag blir lam
Och förlorat min enda hjärter dam
En lång bit
Men snälla du
Kom hit




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 792 gånger
Publicerad 2007-05-12 23:40



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
"denna saknadsdikt" så vackert så vackert så vackert.
2009-05-02

  Innanbomberna
den var fin och bra rimmat:)
2007-05-13

  Merrlina
skönt rimmat
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet