Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en bänk i köpcentret



Helt tom i blicken
sitter hon och ser sina barn
som ännu en gång tagit makten
när hennes ork var slut

Hon vill gråta nu
men kan ju inte ensam
och hur skulle det se ut
om mamman bröt ihop

Istället förebrår hon barnen
hotar och klagar en stund
för att sedan byta ton
och njuta av gatljus i mörkret





Fri vers av Jojo
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-11-02 19:46



Bookmark and Share


    Mejja
Känner igen... tur inte alla dagar är som de dagarna. Och tur är väl att de dagarna faller bort i glömska
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo