Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tala innan det är för sent


Till mina föräldrar


Min far som blir så sårad
av mammas trötta ord
märkta av sjukdom
om att hon bara vill gå vidare
lämna detta liv
inte har något att leva för


Pappas sårade känslor

-Men hon har ju mig
tänker hon inte på mig
att jag kommer att bli ensam?

Men pappa min
Varför säger du inte det till henne?

 




Fri vers av Nic
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-11-03 22:39



Bookmark and Share


    Idun 1
Hög igenkänningsfaktor på denna text, ja ta
chansen att prata innan det är för sent!! Jag
vet, av livets erfarenhet.
2006-12-11

    vajsa
Fin dikt om dina föräldra verkligen vackert...
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic