Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord

rännilar av ord bildar meningar, meningar som blir till en strid ström
en ström som väller upp som en forsande flod ur mitt inre
biter mig i tungan, kör huvudet i väggen, kämpar tillbaka floden
tvingar den att stilla sig ännu en gång

drar mig undan för att inte dränka dig i mitt ordflöde
i väntan på en fördämning att hålla tillbaka vattenmassorna med
men de svallande flodvågorna blir bara kraftigare
snart kraftiga nog att spola bort den kraftigaste skyddsvall

vågar inte släppa den forsande floden av ord fri
räds att låta dig testa din simkunnighet i den virvlande forsen
prövar min lycka med att släppa ut en porlande bäck
men den räcker bara för att väta dina grova skor
och jag undrar om du ens märkt vad jag försökt säga.




Fri vers av Wodan
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-11-04 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wodan