Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är det så?

När vi föds är vi mjuka och formbara.

När vi dör är vi endast en rest utav livet.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-11-04 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP