Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gula blomman

Den gula blomman som läker smärta och ångest.

Den gula blomman vill jag ha närmast mitt hjärta.

Den gula blomman fanns i min barndoms trädgård.

Nu ser jag den endast genom mina tårar.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-11-04 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP