Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det värker därinne



spröd din stämma
viskar

utanförskap

du faller

och orden
ristas sakta

ett rimfrosthjärta






Fri vers av Myself
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-11-04 22:07



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Ja, den tonen viskar verkligen! Vackert språk där ljuden klingar som musik!
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself