Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ljuva lögnen.

Den goda sommaren har lurat oss alla.
Sommaren finns ej!

Våren finns,

Hösten lika så.

Sommaren är blott en illusion, två tider en brygga
mellan då och nu.
Ty sommaren den goda, har lurat oss alla.




Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 621 gånger
Publicerad 2006-11-05 07:33



Bookmark and Share


  Dilsewat
"två tider en brygga"
Underbart här!
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand