Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad kanin

I trädgården fattas någon
du med dina små hopp
och din ulliga gulliga svans
Krattar runt med saknad
du finns där under löven
Varje maskrosblad
associeras med dig
Du är i gott sällskap
i min samling av
saknade objekt
När jag dör
dör du




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 600 gånger
Publicerad 2006-11-05 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt