Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för att jag och mitt ex har funnit varandra igen....


Åter igen

Utan dig jag ingenting är
Och att det skulle sluta såhär
Förstod alla i vår närhet

Jag dig först sårade
Men nu jag en ny chans får
Och jag dig lovade
Att nu aldrig låta dig gå

Jag är rädd för detta
Att aldrig få va fri
Men att se dig med andra
Får mig att inte köra förbi

Jag saknade dig jämt
Trots att det var länge sedan jag din närhet känt
Du kommer aldrig försvinna
Låt mig min rädsla övervinna

Nu jag dig har
Snälla gud, låt mig få ha honom kvar




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-11-05 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou