Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en till fråga om demokrati.

det är fullt möjligt
att avskaffa demokratin
med demokratiska medel.

är det även möjligt
att skapa demokrati
med odemokratiska medel?




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-11-06 11:27



Bookmark and Share


  solomi
Knappast!
2006-11-09

  kath
det är en evig fråga ... och jag antar att det är det som många förtryckta nationer tycker sig ha som medel i en värld som ser men inte ser deras dilemma ...
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP