Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen

I denna stund
rasar stormar
faller träd

 

I denna tid
passerar livet
utan mig

 

Förirrad i mörkret
hittar ej hem




Fri vers av WhatIsLife
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-11-06 11:35



Bookmark and Share


    Syrak
bra formulerd, tänkte på Väntandet.
2006-11-06

    Cajsa
Mycket bra skrivet
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife