Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

köra buss

att leva är som
att köra buss

bedömningen
av position
och färdriktning
baseras delvis
på blickar i
backspegeln




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-11-06 13:52



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Exakt...det gäller att ha koll bakåt...kanske inte för mycket bara..så man glömmer att se framåt...
2006-11-06

  Hildegun Relefors
Javisst, men det gäller i alla fall att ha riktning på vägen framåt!
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP