Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen över att mista någon i sin omgivning..en overklighet blir verklighet.


Någonting har fråntagits oss som ej kommer åter..

Farmor, min kära farmor.
Pappas mamma, vår älskade släktmedlem har lämnat denna värld för en mer fridfull.
Någonting väldigt ofattbart, konstigt och högst otroligt jobbigt.
Om kvällarna ligger jag och tänker på dig och ditt glada lynne och önskar dig tillbaka..tillbaka för att torka alla tårar och åter leva.
Men jag vet att livet inte blir just så som man önskar, det ter sig krångliga och obeskrivliga stigar..

Vi får försöka leva varje dag blott och bevara våra vackra, glada minnen av dig..
I våra hjärtan finns du och kommer alltid att finnas.

Jag saknar dig, det gör pappa och de andra familjemedlemmarna också.

Vila i frid*




Fri vers av Sariz88
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-11-06 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sariz88
Sariz88