Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill...men vågar inte

Det är jobbigt att leva…
Det är jobbigt att försöka dö…
Det känns att jag vill…
Vill dö…
Men jag vågar inte…
Men jag vågar inte leva häller…
Känner mig bort kastad…
Känner mig hatad…
Känner mig slagen…
Det gör ont…
Även om ni inte tror det…
Det kanske inte skadar er…
Men det skadar mig…
Jag låter er slå…
Jag tar emot era ord…
Jag lagrar det…
Jag skadades inte då…
Men jag skadas nu…
Nu vill jag inte mer…
Vill inte leva mer…
Men jag vågar inte…
För jag är…
För rädd för att leva,
Men för rädd för att dö…




Fri vers av Raven X
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-11-06 17:14



Bookmark and Share


  heavymetalunge
de är bra att du vågar erkänna för dig själv att du är rädd..
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X