Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en alldeles för stor hud


I en alldeles för stor hud
med en alldeles för liten mun,
stryker jag alla över en kam - och dricker ur vishetens brunn.

I en alldeles för självgod stad,
med alldeles för mycket folk,
står jag mitt i vimlet - och gör mig till folkets tolk.

I en alldeles för pretentiös skrift
med alldeles för mycket tjat,
skriver jag för föda och hus - för kvinnors gunst och mat.




Fri vers av Janjohan
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-11-06 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan