Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våga mer


vi står på gränsen och njuter av att inte falla


Vi äger inget, och kommer aldrig att behöva sörja en förlust

Eftersom vi aldrig flyger kommer vi aldrig att störta

Vi tillbringar en evighet utan himmel för att slippa en sekund i helvetet

Vi står på gränsen, och njuter av att inte falla


Men är vi beredda att offra livet för att slippa dö?




Fri vers av Esset
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-11-06 20:24



Bookmark and Share


  Sjörövarbabe
Instämmer. Snyggt skrivet.
2006-11-15

    Syrak
så sant,
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset