Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för att allt är tillbaka där det började... du&jag.. han&hon..


Allt är tillbaka till ruta ett

Du gjorde mig lycklig och det var så det skulle va
Vi två, du och jag
Allt förändrades då någon kom i vägen
Det var inte lätt för oss i dessa lägen
Känslor för någon annan kom akut
Jag tog mod till att göra slut
Han gjorde detsamma
Och vi två iväg vandra
Men inget ville likadant vara
Våra känslor inte längre ville svara
Åt olika håll vi sedan gick
Kärlek för de första vi återfick
Tillbaka till ruta ett
Där vi började med första set
Är vi lyckliga nu?
Eller startas allt om på nytt som förut…




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 476 gånger
Publicerad 2006-11-06 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou