Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Some days aren\'t yours at all.

jag träffade en flicka
i fredags
tuggade jag
kärleksord
fastnade på mina
fingertoppar
sitter
fortfarande
lila färg kvar från en kväll
i en stad full av
tristess och
meningslöshet är
det jag
tänker på
henne
ikväll skyller jag på
avsaknaden av kärlek
när jag sa att
jag älskar dig jag
verkligen älskar dig och
hon sa någonting
om att
löften blir besvikelser är
kanske samma sak
som lycka
jag vet inte riktigt
om det
spelar någon roll
nu spelar
det ingen roll längre
om jag
träffar henne igen




Övriga genrer av pyret
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-11-07 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret