Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tough our parts are slightly used.



jag tänkte såhär att jag
kanske borde
börja använda mitt
piano igen jag kanske
borde börja sjunga
solomon burke igen jag borde
antagligen börja med
att sätta upp alla fotografier igen
och jag borde nog
förklara för alla
varför jag gömmer
någon annans tummade brev
under min säng
varför jag fortfarande har
blåmärken på
mina knän varför jag
aldrig växer ifrån omogenheten
och varför jag alltid
tuggar hubbabubba i mitt rum
mitt i natten

sen kom jag på att
jag borde börja spela gitarr jag borde
lära mig sjunga
marielle mathieu någon
gång och jag borde nog berätta för
en del om min
sexuella läggning om
min undervikt
eller kanske om mitt mvg i fysik
och jag borde kanske
ta fler chanser
jag borde kanske lära mig hur man
minns jag borde kanske
tänka mer på mig och jag borde
egentligen förklara
varför jag inte
bryr mig om all melankoli
jag borde antagligen förklara varför
jag inte bryr mig
riktigt helhjärtat längre




Fri vers av pyret
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-09-12 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret