Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

some long rushing winter

jag känner mig så jävla uttråkad
just nu går det en svartvit
film på teve
du klär av dig
och jag vet inte om jag ska se på
eller om jag ska
upprepa det jag sa förut
det kommer inte funka
det här är dömt att misslyckas
jag älskar aldrig någon
du borde bara gå hem
gå bara hem
men du ligger redan ner jag ligger redan under dig
du upprepar fortfarande det jag sa
av misstag
jag älskar dig jag
älskarälskarälskar
dig
du tar på mina bröst du skrattar
du gör mig lycklig
du säger att jag gör dig lycklig men
du skrattar
det här är så jävla löjligt så det finns inte
och jag känner mig så töntig
du säger allt är så otroligt mycket bättre
när du är naken men du borde
verkligen gå hem




Fri vers av pyret
Läst 438 gånger
Publicerad 2007-01-29 07:58



Bookmark and Share


    White as a star
Tror jag har läst den här förut.. Den är väldigt bra iaf, och är ett tydligt exempel på hur det kan kännas och vara.. Är inte trevligt alls att känna så.
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret