Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misbehavior and the things I really need.

jag skulle vilja säga någonting
om att
jag föll för hårt för
kärleken gör så inihelvete ont
när man träffa
rätt person tyckte att jag var
helt fel
när jag stannade i gränderna under nätterna
verkade alla stjärnor
döda alla drömmar
som jag hade under alla dagar ifjol
så verkade allting så
otroligt underbart
att stockholm verkade vackert
till och med på tisdagar så
sjöng jag sångerna du
spelade på
gitarren jag glömde på bussen
fanns det förälskelse haha
det påminde mig om
allt det där
som hade varit innan
vintern tog slut
alldeles för fort blev jag historik
på din hud
fanns femtionio fräknar
jag minns varenda en kvinna hängde sig
för kärleken har den
inverkan på min vänstra hand
fyller jag fortfarande i
mitt namn plus ditt namn finns
fortfarande kvar någonstans i hjärttrakten
var allting dubbelt så
sant som det jag egentligen aldrig fick sagt
att jag älskar dig med
hela mitt hjärta fullt av bränder




Fri vers av pyret
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-09-05 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret