Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

She would ask for time. She would beg for time.

jag har inte så jättekul som jag
borde ha på en torsdag
sådär två dagar efter ett dödsbud
det var min
fisk som dog
eller
jag ägde bara akvariet
men det är fortfarande lika svårt
att sätta en
känsla på situationen
och igår fick jag
fem rosor av fyllot
tre trappor ner
han kallade mig vacker
och jag tappade lusten rätt rejält
sådär som jag alltid gör
dagen efter en tisdag när jag
kände mig för full
av förhoppningsrester
kvar från en måndag då jag
tänkte för högt
och fortfarande vet ingen om att jag är
kär i tommy jag är kär i
christian jag älskar verkligen
mig själv nuförtiden
och inättras fick jag ett erbjudande
via sms om ett frieri över en
cigg eller två
vartsomhelstnärsomhelst
utom just nu
så jag tackade nej jag sa
nej tack
jag vill inte slänga bort
sporadiskt hångel
för ett skilsmässopapper om fem år
det är inte riktigt
min grej
och jag vet att jag ljuger sådär halvbra
att folk liksom inte riktigt
orkar bry sig
om att säga emot när jag har fel
och jag
tänkte egentligen bara på dig idag
jag tänkte på
dig och jag kände mig ganska lugn
när jag insåg att du gillar mig
på ett substitutaktigt sätt
och faktiskt
jag kan nog klara av att älska mig åt dig
och dig åt mig
så det är nog egentligen
helt okej




Fri vers av pyret
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-09-24 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret