Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cigarettes and lies. I\'m a child. It\'s too soon.



jag saknar nog mer än jag
hatar att älska
på distans
det ser så lätt ut
på håll
på flera sätt det är nog
bättre med andra
med någon
det är nog enklare
om jag
börjar någon annanstans

jag tappade kontakten med
min vän
jag släppte taget
om mig själv
jag höll andan
lite för länge
så jag skrev
kärleksdikter
jag skrev hotbrev
för längesen
trodde jag
på någon annan
nu tror jag på
mig själv
jag pratar med
mig själv älskar med
mig själv

jag är rätt egoistisk
rätt självgod jag
är nog fel
person på rätt plats
på fel tidpunkt
öppnade jag munnen
jag älskar dig jag
älskar dig
jag
undrar om du tänker
på mig om du
drömmer om mig
om du kanske
saknar mig




Fri vers av pyret
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-10-26 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret