Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns!

Det finns...
En person.
Som e helt otroligt underbar!
Hans ögon...dom är som...finns inga ord för dom...
Hans leende...så otroligt, otroligt underbart...
Hans händer...dom får mig tokig, dom värmer mig, håller om mig...
Hans hud, så len, så varm...
Hela han, insidan, skrattet, orden och gärningarna...
Underbar!!
Det är du!!
Du finns!




Fri vers av Rock'nRollga
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-11-07 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rock'nRollga
Rock'nRollga