Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan

Du klappade mig på axeln idag.
Vad vill du, ville jag skrika.

Men jag blir alltid stum när du dyker upp.
Jag försökte komma undan med att jag har en tid hos käftis.

Men du frös dig fast i min blick.
Jag ville gråta, men mina tårar blev till pärlor.

Du kan aldrig bli fri från mig sa du viskande och drog dig undan.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-11-07 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP