Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargakallt



Snökristaller
sakta faller
överallt
tusenfalt.


Snökravaller
överfaller
svinakallt
täcker allt.


Så anfaller
snöns vasaller
anbefalt
med höjd hjalt.


Bore kall är.
han befaller
utan dalt:
VARGAKALLT!

© Boa Berg
2006-11-07
20:46




Fri vers av Boa Berg
Läst 628 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-07 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg