Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden springer

När dagar passerar kommer år
Det bildas med tiden flera sår
Vissa läker utav sig själva
Ibland med hjälp av en magisk älva
Denna magi kallas kärlek
Det är såren som är allt svek
De blodiga strecken bildas av bruten magi
Då sagan tillslut blir en tragedi
Lyckliga stunder är ej försvunna
Många kommer underbara ögonblick få unna
Dagar&år, läckta&uppskurna sår samt kärlek&svek må vara
i vår berättelse som de med ej är klara <3




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-11-07 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou