Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spegling av mitt hjärtas innersta längtan~


Oälskad romantiker

Nu då vintermörkret så sakteliga sänker sig över vårt långsmala vackra land har jag tröttnat på att vara ensam och oälskad.Min kropp liksom skriker efter närhet medans hjärtat sörjer över den kärlek det inte får mottaga.Kring mig kryllar det av passionerade kärlekspar som går tätt intill varandra i vintertidens kyla.Där går jag i min ensamhet med ansiktet nergosat i halsduken för att hålla värmen,medan andra värmer varandra.Jag vill också bli älskad,berörd och saknad av någon person som finner mig speciell.




Fri vers av Sariz88
Läst 578 gånger
Publicerad 2006-11-07 22:46



Bookmark and Share


  Agnes
... du tar orden ur mitt tangentbord! Mänskligt, berörande, ärligt skrivet.
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Sariz88
Sariz88