Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja. det var då, men nu är nu.


Stanna.

Mörker,
jag förlorade mig
bland dina andetag.
Vinröda löv föll ner till marken.
Vinröda spår fanns kvar av våran kärlek.
Du kysste mig med smak av
tomhet.
Ändå var din blick det som fick mig att
bära.
Somna om.

Glöm bort att jag viskat ditt namn.




Fri vers av Katja-
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-11-08 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-