Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Likt solens strålar värmer ditt leende mig.

Likt den ljumma brisen väcker dina smekningar mig.

Likt vågornas rullande in över stranden växer vår kärlek för varje andetag.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-11-08 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP